melegburkolas

Lakásfelújításnál, vagy házépítésnél jelentős tételt képez a hideg vagy meleg burkolás. A burkolatok hosszútávra szólnak, ezért nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy minőségi, színben környezetéhez illő, és a funkcionális védelmének megfelelő legyen.

Az otthonunk hangulatát és stílusát alapvetően határozza meg a burkolás. Az adott helységtől függően a különböző szobákban ugyanazok a stílusok valósíthatóak meg, de mindig máshogy. Az otthonunkban a meleg burkolás kellemes, komfort érzetet biztosít számunkra. A leggyakrabban használt melegburkolás a parketta (laminált parketta, szalagparketta, hajópadló), padlószőnyeg, PVC, és a linóleum. A melegburkolás előnye a hidegburkolással szemben, hogy hang és hőszigetelő képessége nagyobb, élettartama, kivitelezése kedvezőbb költségű.  Talán ezért is található meg a mai napig olyan sok irodába, csarnokban, középületben és intézményben.

A melegburkolást sokan egyszerű feladatnak gondolják. Pedig a melegburkolás egy nagyon összetett művelet, melyet mindenképpen érdemes szakemberre bízni. Tapasztalt és jól képzett szakembereink a legkorszerűbb technológiával látják el a melegburkolás feladatait. Ezen felül vállaljuk a meglévő burkolatok felújítását, illetve annak cseréjét. Igény szerint biztosítjuk megrendelőinknek, hogy a környezet és funkciójának megfelelő anyagokat segítünk kiválasztani, és a beszerzéséről is gondoskodunk. Egy ingyenes helyszíni felmérés után részletes egyedi árajánlatot készítünk.

Miért érdemes minket választani a meleg burkolásra?

  • Több éves tapasztalt
  • Professzionálisan képzett kollégák
  • Gyors, precíz és minőségi munkavégzés
  • Minőségi alapanyagok használata
  • Versenyképes árajánlatok
  • Állandó akciók és kedvezmények
  • Hosszú távú együttműködésre való törekvés

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a melegburkolással kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére és megválaszolják minden felmerülő kérdését!