generalkivitelezes

Ha a generálkivitelezést egyetlen mondatban kellene megfogalmazni, akkor azt mondanánk, hogy a jelentése: minden egy kézben. Társaságunk főtevékenységi köre a generál kivitelezés, melyet már több tíz éve végezz eredményesen az építőipar területén. Cégünk tapasztalt, magasan képzett szakemberek segítségével kivitelez, és újít fel lakásokat, házakat teljes körűen. A családi ház generálkivitelezése során az ügyfél mellett állunk a tervezéstől egészen az átadásig. Így nem kell Önnek minden mesterembert külön felkeresnie, és szót értenie vele, csak egyetlen emberrel a generálkivitelezővel kell a kapcsolatot tartania.

A saját otthonunk megépíttetése, vagy lakásunk felújítása mindenképpen nagy feladat. A munka, idő és energia, melyet belefektetünk egy életen át szolgálni fog minket. Ezért nem mindegy, hogy a kivitelezés milyen minőségben történik. Tapasztalt szakembereink úgy állnak minden generál kivitelezéshez, mintha a saját otthonukat, lakásukat építenék meg újra és újra. Szakmai elhivatottság, lelkesedés, és folyamatos fejlődésre való készség jellemzi őket.

Megbízhatóság és szakértelem az első téglától az utolsó cserépig!

Hatalmas előny, hogy minden munkafolyamatot egyszerre kézben lehet tartani. Ezzel időt és pénzt spórolván.  Bármilyen probléma, vagy fenn akadás alakul ki a kivitelezés során, akkor csak egyetlen embert kell tájékoztatni.

Miért érdemes minket megbíznia a generál kivitelezéssel?

  • Több éves szakértelem, és több száz sikeres projekt
  • Megbízható beszállítók, és minőségi alapanyagok
  • Környezetvédelmi előírásoknak való megfelelés
  • Ingyenes helyszínfelmérés közvetlenül a tervezőkkel
  • 100% Garanciavállalás
  • Családi ház

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a generál kivitelezéssel kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére és megválaszolják minden felmerülő kérdését!

 

Generálkivitelezés teljes körű megszervezése és lebonyolítása a legtöbb esetben rengeteg bonyodalommal jár!

Amennyiben nem rendelkezünk elegendő tapasztalattal ilyen téren, számos olyan probléma adódhat, amely jelentős mértékben képes növelni a költségeket is. Már a telek kiválasztása során is merülhetnek fel kellemetlenségek, a kivitelezés során pedig akár még nagyobb káosz alakulhat ki. Annak érdekében, hogy elkerüljük a bosszantó helyzeteket, érdemes profi szakemberekre bízni az építkezést. A Stíluskő Kft. egyik fő tevékenysége a generálkivitelezés, melyet már több évtizede végzünk kiváló minőségben.

A generálkivitelezés lépései:

Már a telek kiválasztása során is nagy segítséget nyújtunk az ügyfeleink számára, és törekszünk arra, hogy megtaláljuk a lehető legoptimálisabb megoldásokat. Nagy figyelmet fordítunk a megfelelő tájolásra, a fekvésre, és a környékre is egyaránt. De nagyon fontosnak tartjuk a terep viszonyok, valamint a beépítési lehetőségek alapos felmérését is az építkezés megkezdése előtt.

A következő lépése a tervezés, melynek során igyekszünk a partnereink igényeit maximálisan teljesíteni. Törekszünk egy olyan épület kialakítására, amely teljes mértékben megfelel annak, amit Önök megálmodtak. De ügyfeleinknek a tervek engedélyeztetése miatt sem kell aggódniuk, hiszen mi vállaljuk ennek lebonyolítását is.

A kivitelezés során folyamatosan figyelembe vesszük az Önök igényeit, és igyekszünk pontosan követni az elképzeléseket. Minden esetben törekszünk zökkenőmentes, rugalmas és megbízható szolgáltatást nyújtani.

Cégünk a folyamatos fejlődésnek köszönhetően a hazai piac egyik meghatározó szereplőjévé vált a generálkivitelezés terén.

Magas szaktudásunknak és hatalmas tapasztalatunknak köszönhetően a generálkivitelezés minden lépését hatékonyan és gyorsan el tudjuk végezni. Kizárólag kiváló minőségű anyagokkal dolgozunk, valamint a legmodernebb eszközöket használjuk. Ezen kívül a széles körű, és rendszeresen karbantartott gépparkunk is jelentős mértékben járul hozzá az általunk végzett munka sikeréhez. Az állandó fejlesztéseinknek köszönhetően pedig mindig a lehető legkorszerűbb technológiákat és módszereket tudjuk alkalmazni.

Nem csupán a külső tulajdonságokra fordítunk hatalmas figyelmet. Elsődleges célunk ugyanis, hogy a megrendelőink számára nem csupán esztétikus, de ezen kívül teljes mértékben biztonságos és kényelmes környezetet tudjunk biztosítani. Ennek érdekében betartunk minden erre vonatkozó szabályt és előírást, valamint az ügyfeleink kéréseire és igényeire is fokozottan figyelünk. Ha szeretné igazán megbízható szakemberekre bízni, válasszon minket!